Първоначално публикувано от Kostadin`
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениене грешиш, но аз мисля, че ако натиснеш копчето, нищо няма да се случи.
Comment
-
Имам едно въпросче.Някой свалял ли е духалката на вратата(дясната) ? Гледах в менуалите,но не открих за моделите с кръглите духалки.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеИмам едно въпросче.Някой свалял ли е духалката на вратата(дясната) ? Гледах в менуалите,но не открих за моделите с кръглите духалки.Държи се на едни пластмасови чопове, внимателно с подпъхване с плоска отверка и дърпане и псуване и излезе някак си...
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеАз съм свалял само кръглото нещо, щото успях да го ударя с коляно един път докато влизах в колата и то се счупиДържи се на едни пластмасови чопове, внимателно с подпъхване с плоска отверка и дърпане и псуване и излезе някак си...
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Пичове, имам следния проблем - когато вали дъжд ми капе(много слабо - 5-6 капки за една нощ примерно) от някъде в багажника по-скоро по кората(кожената) и по плстмасите, за които тя се захваща.
Та мисълта ми е някой имал ли е този проблем, и как се решава.
Аз мисля че е някъде от към малките странични стъкла(неотваряемите), но все пак исках да ви питам преди да почна да разглобявам и да мацам със силикон.
Ако можете -помагайте, Благодаря!sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеТака направих и успях да я сменя,но другата част не можах да я закача и сега вътрешната клапа стои постоянно отворена.Не е болка за умирана ама като знам,че не е както трябва все нещо ме човърка.И дори и изкарано неможах да я закача обратно. Ама понеже имам една резервна централна конзола си взех оттам едното. Те са еднакви с тия на вратите
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеТака направих и успях да я сменя,но другата част не можах да я закача и сега вътрешната клапа стои постоянно отворена.Не е болка за умирана ама като знам,че не е както трябва все нещо ме човърка.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеПичове, имам следния проблем - когато вали дъжд ми капе(много слабо - 5-6 капки за една нощ примерно) от някъде в багажника по-скоро по кората(кожената) и по плстмасите, за които тя се захваща.
Та мисълта ми е някой имал ли е този проблем, и как се решава.
Аз мисля че е някъде от към малките странични стъкла(неотваряемите), но все пак исках да ви питам преди да почна да разглобявам и да мацам със силикон.
Ако можете -помагайте, Благодаря!
Comment
-
След днешното пътуване до Банско ми се появи доста странен и притеснителен проблем - когато колата е на празен ход, и когато е на първа и втора, на обороти близки до празния ход се чува виене откъм скоростите...когато и дам газ изчезва веднага. Няма значение натиснат ли е съединителя или не - влияе се само от оборотите и го има само между 800 и 1000-1100 оборота.Когато я гася пак присвирва дори малко по-силно... Интересното е че се получава чак след като мина 100+ км, и то яко каране по магистрала. Ако я кротя въобще не се появява! Някакви насоки?
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
как да разбера дали задната главина е с магнитна "лента" или със зъбци? освен да я сваля де.. имало два варианта при ABS.
е може ли на моята да е една, а на същата кола главината да е друга??????????
Comment
Comment